Gondolom egyet értesz velem abban, hogy a világ hatalmasat változott! Idáig lehetőséged volt, most már lehet, nincs más lehetőséged, mint otthonról dolgozni!

Lehet, hogy a munkahelyed, kisebb fizetésért, de adott neked valami Home office munkát. De valószínűleg nehezen kezeled a változást, zavar az otthoni stressz!

Lehet, hogy valaki felvesz most online ügyintézőnek, virtuális asszisztensnek, telefonos értékesítőnek, call centeresnek?! Persze minimál bérért, mert most rengetegen keresnek munkát, túl kínálat van!

Ha van valami plusz érték, tudás, amit tudsz adni az embereknek, akkor írhatsz ebookot, tarthatsz online képzéseket, vagy értékesíthetsz oktató videókat! Ha szakember vagy akkor készíthetsz honlapokat, programozhatsz alkalmazásokat, ha sok pénzed van és meg tudod oldani akkor webáruházad is lehet, vagy más termékeit is értékesítheted.

De alkalmazottként, ne számíts sok pénzre!

Vállalkozóként meg csak akkor van esélyed, ha valóban olyan tudásod, értéked van amire van most kereslet, amiben hiteles vagy és adnak az emberek érted pénzt! Online értékesítéshez meg kell sok pénz, webáruház, és logisztika ami a beszerzést, kiszállítást megoldja!

Létezik más módja annak, hogy otthonról pénzt keres, akkor is ha neked se pénzed, se tudásod se eszközeid nincsenek még?

A legtöbb ember felismerte már, hogy nincs biztos állás, nincs tökéletes vállalkozás és minden embernek szüksége van arra, hogy több lábon álljon, és nyitott legyen minden fajta lehetőségre, ne legyen válogatós, kritikus és merjen a paradigmái mögé nézni, hátha ott van a megoldás, ahol idáig sohase gondolta.

Network marketing, online marketing, online hálózatépítés?

Volt már, hogy feltetted magadnak a kérdést:

 Miért dolgoznál másnak, miért ne lehetnél a magad főnöke, és miért ne választhatnád ki, hogy kivel szeretnél dolgozni?

 Miért ne dönthetnéd el te, hogy mikor és hol akarsz dolgozni?

Miért adod el másnak az idődet, a tudásod, amikor a saját szekered is tolhatnád, akár a csúcsra is?!  Miért nem teremthetnél anyagi függetlenséget, teljes szabadságot magadnak, és érhetnéd el, hogy az egész világon működhessen a vállalkozásod, nemzetközi szinten termelődne jövedelmed, nem kellene függened csupán egy ország gazdasági helyzetétől? 

Mit tegyek és miből?

Mit tegyek és miből?

Ha most szét teszed a kezed, akkor valószínűleg arra gondolsz, hogy neked nincs semmi befektethető pénzed, nem tudsz nyelveket, nincs szakmai tudásod, csak Facebookozni szoktál, annyi a számitástechnikai tudásod, és lehet, hogy jobb a havi fix, még ha kicsi is, minthogy belekezdj valamibe, amit nem ismersz! • Nem tudod, hogy képes lennél-e rá, és úgy gondolod te nem vagy olyan, aki tudna önállóan alkotni, cselekedni és vállalkozni!

Félsz, hogy nem fog sikerülni, kudarcot szenvedsz, nem fog menni a tanulás, nem tudod majd elfogadtatni magad az emberekkel, és ki tudja, mit fognak szólni? Nem mersz semmibe belevágni, semmi kockázatot vállalni, és kilépni a saját kis zugodból, határaidból, kényelmi zónádból pedig látod, tudod, hogy a szabadság a bőség a jólét ott vár a túloldalon!

A béke időkben is jó lett volna, ha odafigyelsz a hívó szóra, és belekezdsz valami otthoni online munkába, de most az élet lehet, hogy belelökött, ezért ne a rosszat lásd meg ebben, hanem a lehetőséget, hogy itt az idő, végre cselekedni kell!

Oda kell állni a rajtvonalhoz, felvenni a kesztyűt és harcba szállni a félelmeiddel, bizonytalanságaiddal és esetleg rossz önbecsléseddel, hitetlenségeddel!

Amit valaki a fejébe vesz, kigondol és elhiszi magáról, hogy meg tudja csinálni, arra valóban képes lesz!

Ha megengeded, és meghallgatsz akkor hiszem, hogy segíthetünk neked!

emelekedes_tozsdekenMit szólnál, ha mutatnánk és adnánk neked olyan profi online eszközöket, amikkel a „nagyok” már több millió dollárt kerestek! Eszközöket, amelyek használatához nem kell profi informatikusnak lenned, programozónak tanulnod, mert olyan egyszerűek, hogy bármilyen korosztály és bármilyen végzettségű ember hamar megtanulja őket használni, és dolgozhat velük az interneten!

Mit szólnál, ha ingyen megkapnál minden képzést, technikai, online marketing, és hálózatépítési tudást, amik a legfrissebbek és amit ma tanítanak a világ legsikeresebb online vállalkozói? Érdekelne? Mit szólnál, ha mi olyan automata rendszereket adnánk a kezedbe, amik professzionális megjelenést adhatnak neked a neten, és amivel bármilyen vállalkozásod felfuttathatod? Használnád?

Mit szólnál, ha olyan vállalkozási lehetőségeket mutatnánk, amivel az egész világon dolgozhatsz, az egész világról kereshetsz pénzt, és amivel elérheted, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénz jöjjön a számládra, és egyszer elvégzett munkádért, egy életen át jutalékot kapj! Jó lenne ilyen passzív jövedelem? 

Ismerd meg az ASEA otthoni munka lehetőséget és teremtsd meg a saját nemzetközi vállalkozásodat a ASEA segítségével.

Kidolgozott online rendszer, eszközök, ingyenes képzések hogy a legjobb MLM cégben sikeresen sok pénzt keress!

 

Forrás: svedegeszsegprogram.com, 2020-12-16 17:49